Latex spuiten


Omdat BVM Spuit & Onderhoudsbedrijf voor het beste en meest duurzame resultaat gaat, maak ik gebruik van de meest hoogwaardige producten. Pas ik de verfsoort en de te gebruiken spuitapparatuur aan op het te bewerken oppervlak. Het latexspuiten doen wij op glad gestucte, muren en plafonds maar ook op bijvoorbeeld spack, spachtelputz en behang.

voor inspectie


Voor de start van het spuiten van latex kom ik eerst de te bewerken oppervlakte bekijken. Het is niet belangrijk of het om nieuw stucwerk of bestaand stucwerk gaat. Wel is het belangrijk om de kwaliteit van het stucwerk te beoordelen.

Om high end afwerking te kunnen garanderen dient het oppervlakte schoon, droog en strak te zijn. Spuitwerk is namelijk net zo mooi is als de ondergrond glad is. Met latexspuiten kunnen geen oneffenheden weggewerkt worden. Ongeprepareerde oneffenheden zoals gaatjes, deukjes, bobbeltjes en scheurtjes zullen na het spuiten extra opvallen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling voor u als klant. Maar ook zeker niet voor BVM Spuit & Onderhoudsbedrijf. U kiest voor BVM Spuit & Onderhoudsbedrijf omdat u het hoogst mogelijke afwerkingsniveau wenst.

voorbewerking


Voordat er wordt overgaan tot het latexspuiten, heb ik dus een perfecte strakke ondergrond nodig. Hiervoor hoeft u geen ander bedrijf in te schakelen, wij ontzorgen u ook bij deze stap. Het repareren van kleine beschadigingen gebeurd door mijzelf voordat de latex wordt aangebracht. Daardoor kan ik u het High-end resultaat garanderen.


Mocht u nog niet beschikken over een geschikte gladde ondergrond, kunt u bij BVM Spuit & Onderhoudsbedrijf ook terecht voor stucwerk.

Of het nu gaat om het volledig stucen of slechts het aanbrengen van een laag dunpleister over uw behangklare wanden.

Ik maak het u ze makkelijk mogelijk, één aanspreekpunt voor de complete afbouw.